088- 5753000

Leerlingen & Stagiairs

Leerlingen en stagiairs

Leren en ontwikkelen zijn belangrijk. Daarom investeren wij graag in leerlingen en stagiairs. Samen zorgen we ervoor dat je periode bij Zozijn een waardevolle bijdrage levert aan jouw ontwikkeling én aan de ontwikkeling van cliënten. We werken intensief samen met MBO- en HBO opleidingen in de regio.

SBB erkend
Zozijn is een erkend leerbedrijf van SBB voor leerlingen en stagiairs van MBO-opleidingen. Download hier het overzicht van al onze erkende clusters en locaties.

*

Leerplekken

Leerplekken zijn BBL/Duale plekken: je werkt bij Zozijn als medewerker en gaat daarnaast vaak één dag per week naar school. Je werkt mee als onderdeel van het team en wordt begeleid door medewerkers die een scholing werkbegeleider hebben gevolgd.

Het overzicht van beschikbare BBL-plekken vind je bij vacatures. Dus houd deze vacature-pagina in de gaten als je op zoek bent naar een leerplek bij Zozijn.

*

Stageplekken

Stageplekken zijn voor studenten die een opleiding volgen en in een bepaalde periode stage lopen bij Zozijn. Je wordt vaak als extra kracht toegevoegd aan het team. In totaal zijn er bij Zozijn ruim 350 stagiairs per jaar aan het werk.

Bij Zozijn hebben we plek voor

  • stagiairs bij o.a. ICT, facilitaire dienst en administratie, gedragswetenschappers, fysiotherapie, logopedie en artsen.

Wil je stage lopen bij Zozijn? Download dit document:

› 'Zo schrijf je je in voor een stage bij Zozijn' ‹

Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt voor het maken van je mail, motivatiebrief en CV. Ons mailadres is:
leerling-stagebureau@zozijn.nl

*

Meer info? Contact met Leerlingstagebureau

Het Leerlingstagebureau van Zozijn helpt je graag bij het zoeken naar een goede leer- of stageplek. Wil je meer informatie?

Stuur een mail met je vraag naar
leerling-stagebureau@zozijn.nl.

Of neem rechtstreeks contact op met ons:
088 - 575 30 00.

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp