088- 5753000

Zozijn School: zelfredzaam thuis en op het werk

De Zozijn School geeft cursussen aan mensen met een beperking die zelfredzamer willen worden. Thuis, op het werk of bij vrijwilligerswerk. Ook leren we mensen in hun omgeving: familie, werkgevers, collega's, vrijwilligers wat nodig is om iemand zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

item.Title

Cursussen

Wil je meer zelf kunnen thuis of op je werk? Volg dan een cursus bij de Zozijn School. Zoals Facebook en mailen, koken, opkomen voor jezelf, met geld omgaan, werken in de horeca. Vertel ons wat je wilt leren, en wij maken een cursus die jou echt verder helpt.

Lees meer
item.Title

Voor ondersteuners

Ondersteun jij cliënten op weg naar meer zelfredzaamheid en ontstaat zodoende een leervraag, laat het ons weten. Dan ontwikkelen wij een passende cursus. Ondersteun je cliënten met een ernstig meervoudige beperking dan kunnen wij jou wegwijs maken in de methodieken Doedels en Ervaar het maar.

Lees meer
item.Title

Voor ondersteuners: QuickScan Zelfredzaamheid Wonen

De Zozijn School heeft een QuickScan ontwikkeld. Deze vragenlijst is gericht op wat een cliënt zelf kan en doet in een woonsituatie. Hierdoor wordt inzichtelijk in hoeverre iemand zelfredzaam is en waar de kansen liggen om die zelfredzaamheid te vergroten.

Lees meer
item.Title

Voor werkondersteuners en ondernemers

De Zozijn School geeft cursussen op het werk en dagbesteding met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten / medewerkers met een beperking. Daarnaast biedt de Zozijn School het concept Bedrijfsvoering op maat.

Lees meer
item.Title

Voor gemeente en wijkteam

Jezelf redden en meedoen in de samenleving. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld als je een lichte (verstandelijke) beperking hebt of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De Zozijn School leert mensen vaardigheden die hun zelfredzaamheid vergroten, in huis, op het werk en in de wijk.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp