088- 5753000

Diagnostiek & Behandeling

Zozijn kent een breed aanbod aan diagnostiek en behandeling. Voor kinderen en volwassenen. Diagnostiek en behandeling kan betrekking hebben op verschillende aspecten van iemands leven: lichamelijk, psychisch, gedragsmatig of sociaal. Of een combinatie daarvan.

item.Title

Advies

Voor persoonlijk advies en een deskundig antwoord op vragen over uw kind, kunt u met ons contact opnemen. We nemen de tijd om, samen met u, te kijken wat voor uw kind de beste begeleiding, zorg of ondersteuning is.

Lees meer
item.Title

Arts verstandelijk gehandicapten

De Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) bij Zozijn zijn gespecialiseerd in gezondheidsproblemen bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Lees meer
item.Title

Observatie & Diagnostiek

Zorgvuldige en deskundige observatie en diagnostiek bij Zozijn gebeurt door gedragsdeskundigen. Daarna wordt duidelijk of en welke ondersteuning of behandeling voor uw kind wenselijk is.

Lees meer
item.Title

Tandarts

Op zoek naar een gespecialiseerde tandarts voor tandheelkundige zorg voor mensen met een beperking? Op landgoed De Lathmer van Zozijn in Wilp is een tandartspraktijk gevestigd.

Lees meer
item.Title

Vroegbehandeling kinderen

Een kind ontwikkelt zich voortdurend. Daarom is tijdig signaleren van een mogelijk ontwikkelingsprobleem belangrijk. Bijvoorbeeld om, als dat nodig is, een passende behandeling te kiezen. Zozijn heeft voor kinderen gespecialiseerde kindercentra, behandeling en revalidatie en zorg in onderwijs.

Lees meer
Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp