088- 5753000

Over NAH Op Pad

Op Pad is onderdeel van Zozijn en bestaat sinds 1996. Zozijn was de eerste organisatie in Nederland die zich volledig richtte op de ondersteuning van mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Nog altijd beschikken we over een ongeëvenaarde schat aan expertise en ervaring op het gebied van NAH. Daarmee helpen we kinderen, jongere, volwassenen én ouderen met niet aangeboren hersenletsel. Zozijn Op Pad werkt nauw samen met Hersenz.

Bekijk hier hoe Lynn werkt aan het omgaan met haar hersenletsel:

Zozijn Op Pad biedt een volledig pakket aan dienstverlening, zoals training, wonen, ambulante begeleiding, logeren en werk & dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Op Pad werkt op een overzichtelijke wijze. Na het eerste contact volgt binnen tien werkdagen een intakegesprek. We maken samen met u een plan. U krijgt bij Op Pad een vast team van gespecialiseerde begeleiders. Daardoor ziet u altijd dezelfde bekende mensen.

NieuwsPad

NieuwsPad is ons informatieblad over niet-aangeboren hersenletstel. Download hieronder de laatste uitgave. Het volgende nummer verschijnt april 2017.

 NieuwsPad 36 omslag

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Dan horen we graag van u. Bel of mail ons:

telefoon   088 - 575 10 54
e-mail     oppad@zozijn.nl

Zozijn
Postbus 10
7390 AA Twello
T 088- 5753000
Hoofdkantoor: Molenallee 50, 7384 AN Wilp